Wie ben ik?

IMG-20140507-WA0009

Mijn naam is Carien Strankinga. Na vele jaren werkzaam geweest te zijn in het basisonderwijs heb ik in 2013 de Tori kindercoachopleiding gevolgd. In 2014 heb ik de opleiding De Magie van kindercoaching gevolgd. In 2015 heb ik de training Ik leer leren gevolgd. Op 14 februari 2014 ben ik mijn eigen praktijk gestart.

In deze maatschappij wordt er veel van kinderen gevraagd. Kinderen moeten aan allerlei regels en eisen voldoen en de intuïtie van het kind wordt weggestopt. Waar wordt jouw kind gelukkig van, wat wil jouw kind zelf? Dat zijn vragen die ik belangrijk vind.

De laatste jaren zijn er zoveel kinderen die een stempel hebben gekregen zoals ADHD en Dyslexie. Daar draait het bij mij niet om. Ik kijk niet naar de belemmeringen maar naar de mogelijkheden.

EEN KIND MAG ZIJN WIE HIJ IS!

Met mijn enthousiasme, warmte, creativiteit, humor, inlevingsvermogen en nieuwsgierigheid wil ik ouders en kinderen helpen. Ze laten zien wat hun krachten zijn. En als je die krachten inzet krijg je zoveel meer zelfvertrouwen en sta je zoveel positiever in het leven. Dan ben je echt jezelf. En daar mag je trots op zijn!

Naast kindercoach ben ik bovenal moeder van drie kinderen (9, 13 en 18 jaar). Doordat ik kinderen heb in verschillende leeftijden ben ik bekend met alle aspecten van het opvoeden.