Ik leer leren

Vallen je cijfers tegen of weet je niet hoe je je huiswerk aan moet pakken of zit je uren aan je huiswerk maar zie je het niet terug in je cijfers dan is de training Ik leer leren misschien iets voor jou. Ik geef deze training in groepsverband maar ook individueel.

Met deze training ontdekken kinderen alles over hun eigen manier van leren, plannen en organiseren, faalangst overwinnen, concentreren en motiveren. De training biedt slimme handvatten voor makkelijker en efficiënter leren. Oftewel kinderen leren hoe te leren.

Want leren is complex. Uit onderzoek blijkt steeds opnieuw dat welbevinden, inspiratie, een gevoel van competentie en ‘goed in je vel zitten’ minstens zo belangrijk zijn voor goede leerprestaties dan kennis alleen.

De training is geschikt voor kinderen van groep 7 en 8 ter voorbereiding op de middelbare school, brugklassers waarbij het leren nog niet zo vanzelf gaat en jongeren in het voortgezet onderwijs die op een of andere manier vastlopen.

De ‘Ik leer leren’ training wordt gegeven in groepjes van  4 tot 8 kinderen en bestaat uit 5 bijeenkomsten van 1,5 uur. Iedere bijeenkomst heeft een eigen thema en kent een vaste structuur waarin rust en activiteiten elkaar afwisselen. Samen ontdekken de kinderen met de gecertificeerde ‘Ik leer leren’ trainer hun persoonlijke leerstrategie. Iedere bijeenkomst wordt afgesloten met een eigen leerplan met helpende acties. Zo wordt leren niet alleen gemakkelijker maar ook leuker.

Ervaringen van een deelnemer: Ik weet door de training nu veel beter wat ik allemaal kan en dat iedereen een andere manieren van leren heeft. Ik kan me beter concentreren omdat ik meer gemotiveerd ben.”

Prijs: 150,- excl werkboek. (werkboek is 32,50)

Kijk voor meer informatie op www.ikleerleren.nl

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Carien Strankinga, telefoon 06 40432331 of het filmpje bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=OuqaB9pJ424&feature=youtu.be

Heb je interesse in deze training of wil je je opgeven ? Stuur dan een mail naar: info@carienkindercoaching.nl of bel naar 06 40432331